Actualitat

  • El Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas de España (CGCFE) va donar suport en una nota de premsa al XV Manifest de la Fibromiàlgia, en la qual també destacava la tasca del fisioterapeuta en aquesta malaltia.

  • DIXIT Tarragona acollirà el próxim 19 de maig la presentació del documental “Els anys guanyats”, una producció sobre la història de superació de Jordi Molas, que als 20 anys va patir una lesió jugant a rugbi i va quedar tetraplègic.

  • Citilab, juntament amb l’Àrea metropolitana de Barcelona (AMB) i Cocemfe Barcelona, va celebrar el passat dia 2 de maig una jornada sobre accessibilitat universal com a estratègia metropolitana per impulsar l’accessibilitat als mun

  • El passat 20 d’abril, el fabricant i proveïdor de serveis de manteniment d’ascensors, escales, passarel·les mòbils més important del món, Otis, va participar en la jornada ‘2017 ¿El final de las barreras?’, organitzada per l’agència de notícies Servimedia a la seu de l’ONCE a Barcelona.

  • Aquest any podeu trobar les parades d’aquesta fundació a la Rambla Catalunya, 81 (entre Mallorca i València) i a la Rambla del Poble Nou, 70, on es podran adquirir:

  • El pròxim 23 d’abril AFANOC estarà present a Reus, a la Plaça del Castell i a Tarragona, a la Rambla Nova cantonada amb C/Adrià, totes dues paradetes obriran de 9 h a 20 h amb un gran ventall de productes solidaris que podreu adquirir.

  • L’informe ‘Violencia de género hacia las mujeres con discapacidad’ que ha elaborat la Fundación Cermi Mujeres ha revelat que gairebé un 31 % de les dones amb discapacitat ha sofert violència masclista per part de la seva parella o exparella. L’estudi recull dades específiques de les dones amb discapacitat, comparant-les amb les dones sense discapacitat, i s’ha analitzat diversos tipus de violència:

Pàgines