Últimas noticias

  • El Consejo General de Colegios de Fisioterapeutas de España (CGCFE) hizo una nota de prensa dando apoyo al XV Manifiesto de la Fibromialgia y destacando la labor del fisioterapeuta en esta enfermedad.

  • DIXIT Tarragona acogerá el próximo 19 de mayo la presentación del documental “Los años ganados”, una producción sobre la historia de superación de Jordi Molas, que a los 20 años sufrió una lesión jugando al rugby y quedó tetrapléjico.

  • Citilab, junto con el Área metropolitana de Barcelona (AMB) y Cocemfe Barcelona, celebraron el pasado día 2 de mayo una jornada sobre accesibilidad universal como estrategia metropolitana para impulsar la accesibilidad en los municipios.

El 30 de setembre finalitza el termini per presentar la sol.licitud d’ajudes a l’auto ocupació per a persones amb discapacitat

L'objectiu d'aquesta convocatòria d’ajudes a l’emprenedoria per a persones amb discapacitat és fomentar la creació d'ocupació, la millora de l’empleabilitat i la inserció soci-laboral de les persones amb discapacitat, mitjançant la fórmula de l’auto ocupació o la constitució d'empreses de l'àmbit de l'economia social.

Catalán

A l’octubre finalitza el termini per presentar les sol•licituds del Programa de beques Fundación ONCE "Oportunitat al Talent" per a universitaris amb discapacitat

La Fundación ONCE  convoca la III Edició del Programa de Beques "Oportunitat al Talent" com a mitjà per millorar la formació i l'ocupació de qualitat en el marc del Programa Operatiu del FSE Inclusió Social i Economia Social 2014-2020.

Catalán

Queden 12 dies per a l'inici dels Jocs Paralímpics de Rio 2016

El pròxim dia 7 tindran inici els Jocs Paralímpics de Rio de Janeiro 2016. Cocemfe Catalunya dóna tot el seu suport als esportistes.

Catalán

Sinergia Laboral signa un conveni amb Grupo SIFU per a col·laborar en accions dirigides a la Inserció Laboral de les persones amb discapacitat

Reus, 20 de juliol de 2016.- El  servei d’inserció laboral de la Federació MESTRAL-Cocemfe Tarragona, Sinergia Laboral, ha signat un conveni de col·laboració amb Grupo SIFU per a fomentar la normalització del col·lectiu de persones amb discapacitat a través de la inserció laboral.

         

Catalán

Ajuts del Programa d'atenció social a les persones amb discapacitat (PUA) 2016

La Generalitat de Catalunya  ha convocat els Ajuts per a l’any 2016 del Programa d’Atenció Social a les persones amb Discapacitat.

Aquest Programa té per objecte facilitar els ajuts econòmics necessaris per al desenvolupament de l’autonomia personal de les persones amb discapacitat, física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar la seva qualitat de vida i fomentar la seva integració social. 

Catalán

Anxo Queiruga, president de Cogami Galícia, presidirà COCEMFE Estatal

 

En l' Assemblea General Extraordinària de COCEMFE España del dia 25 de juny de 2016 fou elegit Anxo Queiruga, president de Cogami, com a nou president de COCEMFE Estatal.

 

Catalán

Suscríbete a nuestra Newsletter

* Campo requerido

Últimos tweets

Subscribe to Cocemfe Catalunya RSS